Jag blev anklagad för alla dem sakerna som står i rubriken, bara för en fd man till hon jag var ihop med hade svåra problem.

Vad för problem mannen har vet jag inte, och syftet med att jävlas har jag ingen aning om.

Ända från början då jag träffade honom och han fick reda på att hon och jag sågs så gjorde karln allt för att jävlas och skrämmas, med bekostnad att barnen fick svåra problem och jag och hon jag dejtade och tom bodde ihop med likaså.

Killen snackade om att han blivit erbjuden medlemskap i Hells Angels, han kollade upp mig i detalj och min familj, min skilsmässa och vad min fd fru hette och likaså mina barn. Och höll på att jävlas på alla tänkbara sätt, och karln har ett munläder som gör att man tror inledningsvis på vad han säger, bla en sak som jag aldrig kommer att glömma som hände för  ett halv år sedan.

Då säger han att han har sk kvarskrivning för sin fd fru skull då dem frågar varför han fortfarande är skriven på en adress som han inte bott på över 3 år, då säger han att soc gärna får ringa till skatteverket och kolla upp det att han har kvarskrivning. Visar sig vara en ren och skär lögn, han har aldrig haft skyddad id eller kvarskrivning. Karln sprider lögner bland folk, och får även barnen att ljuga. Bl.a så säger dottern att det är jag som låst in henne på rummet fast jag var på jobbet då det hände. Med resultat att dottern rymde till pappa och en jävla karusell sattes igång.

Nu till saken. Jag sade redan från början att jag var inblandad i en vårdnadstvist mellan två individer som inte borde ha blivit föräldrar, och absolut inte dem två tillsammans. Och polisen trodde på mig och insåg det, men åklagaren valde ändå att vänta nästan 9 månader innan fallen lades ner.

Under denna tid så separerade jag från mamman. Mamman försökte ta livet av sig då jag försökte lämna henne, dottern fortsatte att ljuga och hävdade att det var jag som hade gjort det mamman hade gjort, och sonen var fast och förvirrad mellan två föräldrar.

Nu har förhållandet varit slut sen ca 2 månader tillbaka, och mamman har redan börjat dejta nya killar. Och med det resultatet att fd mannen kommer säga att han måste kolla upp dem likaså, och veta allt om dem eftersom det var det han sade om mig då hans fd fru hade dejtat rötägg innan mig och säga att jag var/är skyldig till en rad brott mot deras barn, och han ville veta vem som var kring hans barn. Med att mamman börjat dejta kommer barnen bli än mer förvirrade och rädda att nya killen kommer göra så att pappa blir arg, och mamma blir ensam. Och än värre så tänker hon till vilket pris som helst få ett barn till, utan att tänka på vad som kommer hända med dottern då, då hon kommer känna sig än mindre älskad och sedd av mamma som kommer vara upptagen med bebisen och nya killen.

Hur gör man för att hjälpa ett sånt barn att må bra?, för jag har planer på att försöka hjälpa henne om jag kan. Detta då jag inte vill se henne må och bli som sin mamma, en tjej som är förvirrad i själen, saknar ett eget jag, vill bli älskad för den hon är men söker sig bara til drägg som behandlar henne som skit, jag var inte den som accepterade henne för den hon var kan jag ärligt säga, och ville ändra henne till att bli starkare och dra sig bort från sitt gamla destruktiva liv med resultatet att hon istället kände sig svagare och underlägsen även om jag sade att hon absolut inte är eller var det. Men allt för henne är bara en fasad, en fasad som spricker så fort man knackar lite på den. Men dottern kan man fortfarande rädda om rätt resurser sätts in, så om nån har några tips om var man kan vända sig så ska jag göra det anonymt och skicka infon hem till mamman och pappan(anonymt). Men att vara nån räddare eller ängel vill jag inte vara, bara en som bryr sig om en annan människa och ett barn i detta fall.

Såhär svarar Signaturen Shan

Det behövs fler som du som bryr sig.

Mitt förslag i all enkelhet är att du kontaktar Soc i barnets kommun och ber att få ett möte. Det kan vara lite svårt men försök tjata till dig ett.

Antingen på mötet eller telefon så beskriver du det som du skrivit men byt fokus från dig till barnet. Poäntera att du inte gör detta för att hämnas, eller göra det svårt för föräldrarna utan att du är uppriktigt oroad för barnet. (om du inte får till ett möte utan de vill att du berättar på telefon så kan du följa upp med en skriftlig anmälan).

Träffa aldrig mamman igen, låt Soc ta över. Antingen gör det något direkt pga din anmälan eller så kommer de troligtvis att bli inkopplade senare och då finns din anmälan kvar som underlag på att problemen som finns pågått en längre tid.

Tänk på att man kan inte rädda eller hjälpa alla i denna värld. Hur trist det än kan vara i det här fallet så är det vårdnadshavarna som har ansvaret inte du.